✴️  تشکیل پرونده انتظامی برای ۱۳۰ کارشناس رسمی دادگستری در ۶ ماه اول امسال

قوه قضاییه اعلام کرد:

🔸 در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۴، تعداد ۱۳۰ نفر از کارشناسان رسمی دادگستری، به دلیل اتهاماتی ناشی از اخذ رشوه، تحصیل مال نامشروع، سوء رفتار و اعمال خلاف شئون شغلی و نقض قوانین و مقررات در اظهارنظر های کارشناسی، دریافت وجه مازاد بر تعرفه، دستمزد و هزینه، ارائه گزارش خلاف واقع و ..، شناسایی و به دادگاه انتظامی کانون کارشناسان رسمی معرفی شدند.

🔸 پس از طی مراحل رسیدگی، ۱۴۸ مورد حکم محکومیت (بعضاً برخی افراد چند مورد محکومیت داشته‌اند) از جمله مجازات ابطال، انفصال موقت، محرومیت و یا توبیخ با درج در پرونده برای افراد متخلف صادر گردید.

 🔸در این احکام، برای ۵۰ نفر از متخلفین، حکم به محدود کردن اختیارات فنی و محرومیت از امر کارشناسی از یک ماه تا ۳ سال، برای یک مورد حکم به (ابطال پروانه)، محرومیت دائم از اشتغال به امر کارشناسی، و همچنین برای ۹۷ مورد دیگر نیز توبیخ کتبی صادر شده است.

🔗 https://www.ekhtebar.ir/?p=128036

✔️ پایگاه خبری اختبار

تاریخ انتشار: 1404/09/11